keskiviikko 29. elokuuta 2012

Blogille kasvot

Luen paljon muotiblogeja, elämäntapablogeja, tyyli/sisustus/politiikka ym eriaiheisia blogeja. Melko monessa blogissa bloggaaja laittaa kuvia itsestään, asunnostaan, töistään, pihastaan jne. Olen todella pitkään halunnut antaa myös omalle blogilleni kasvot, mutta jokin siinä pelottaa. Tulee se sama fiilis kun joskus teininä kun halusi laulajaksi, mutta ei julkkikseksi.

Kammoan ajatusta, että joku tunnistaisi kadulla, vaikka tavallaan se olisi hauskaa. Tuntuu, että haluasin antaa itsestäni enemmän, mutta en uskalla. Politiikka, laulaminen yms ovat aina kiinnostaneet, mutta ne on kaikki julkisia ammatteja, ja esimerkiksi kolumnisti seisoo usein sanojensa takana oma kuva tekstin vieressä.
Toinen syy miksi en uskalla paljastaa itseäni on kritiikki. Esimerksi bloggaajista moni kokee aivan jäätävää kritiikkiä: ulkonäöstä, elämäntavoista, henkilökohtaisia juttuja paljastetaan netissä jne. Se on aivan uskomatonta skeidaa, koska kyse on kuitenkin vain kirjoittelusta, ja siitä, että haluaa jakaa asioita niistä kiinnostuneiden kanssa.

Päätökseni on siis pysyä anonyyminä pelkurina :D Ainakin toistaiseksi.

Haluan myös kirjoittaa henkilökohtaisia juttuja, joten senkään takia en halua kasvojani tiedettävän. Blogissa on helpompi käsitellä asioita joista ei halua puhua kaikille bilekavereille.

Tänään ohjelmassa on shoppailua, ja silmälasien hankintaa. Silmissäni on kuulemma pieni taittovirhe ja toisessa silmässä huonompi näkö, aion nyt vuoden käyttää rillejä, että saan silmät kondikseen hääpäiväksi. Pitäisi kuulemma auttaa, eikä tarvitsisi leikkausta. Eli lukiessa ja koneella ollessa tarvitsisi käyttää tarkentavia laseja.. Pelottaa kamalasti, että löydänkö mitään mitkä sopisivat hyvin. Siskoni sai lasit 26 vuotiaana ja näyttää niissä mielettömän hyvältä, samaa tuuria toiveksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti