perjantai 24. elokuuta 2012

thailand

Mua on nyt pitkään hämmännyt yksi aivan typerä asia. Nimittäin suomalaiset miehet ja thaimaalaiset naiset. En tiedä miksi, mutta aina kun näen näitä pariskuntia tulee jotenkin puistattava olo. Inhoittavaa yleistää, mutta mietin aina, että onko nainen oikeasti joku thaimaan tuliainen, jolta mies on ostanut seksiä, tai joka on itse tarjonnut itseään paremman elintason toivossa. En tiedä miksi vaivaan päätäni tällä asialla, mutta jotenkin kaikki suhteet joissa seksi toimii jonkinlaisena vallan välineenä tuntuu inhoittavilta.

Viimeksi eilen näin kaupassa mielettömän kauniin noin 150 senttisen thaimaalaisen naisen. Naisella oli pieni nätti poika, ja ihan mieletön kroppa. Sitten naisen takaa ilmestyi melkein 2 metrinen kaljamahainen mies. En tiedä kuvittelenko vain, mutta 90% näkemistäni pariskunnista nainen on pieni ja siro ja mies kaljamahainen huolittelematon jätti. Miksi näin?

Välillä taas näkee japanilaisia naisia pukumiehien seurana tai muuten vain tavallisten, siististi pukeutuneiden herrojen käsivarressa. Nämä parit ovat paljon loogisempia, niissä ajattelee, että pari on tavannut yliopistolla tai töiden merkeissä.

Joku tässä thaikku x fisu-yhdistelmässä saa feministihällärini soimaan. Voi toki olla, että pari on jotenkin inhaseksuaalinen näky, kun nainen on lapsen kokoinen nätti nukke ja mies rumahko lihava iso mies. En tiedä.

No nyt on perjantai ja syytä juhlaan. Tämä viikonloppu vietetään kahdestaan miekkosen kanssa ja meille tulee 4 ihanaa koiranpentua hoitoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti