torstai 16. elokuuta 2012

Ihana arki

Oikeasti harvoin havahtuu ajattelemaan arkea ja sitä mitä kaikkea ihanaa se sisältää.
Oltiin eilen kaverin kanssa ostoksilla ja syömässä. Tuntui niin ihanalta. Molemmat ostimme kassilliset hiustuotteita ja söimme jättimäiset annokset epäterveellistä ruokaa aina alkuruuasta rasvaisiin jälkkäreihin.
Parasta oli, ettei meillä ollut minkäänlaisia suunnitelmia.. Kahmittiin eri hiusöljyjä ja myyjä oli mitä mahtavin. Lopuksi mentiin Herkkuun hakemaan poikaystävillemme ruokaa illaksi. Ihanaa.

Olen tajunnut, että rakastan arkea enemmän kuin viikonloppuja tai lomia. Töiden jälkeen on ihanaa tavata kavereita tai poikaystävä ja mennä johonkin kahvilaan tai syömään tunneiksi. On ihanaa hakea kirjastosta tai kirjakaupasta hyvä kirja ja lukea 5 tuntia putkeen.. Tai lähteä koiran kanssa metsälenkille ja jäädäkin tunneiksi kallioille ottamaan aurinkoa.

Lomat on toki ihania, mutta ne on aina liian suunniteltuja. Me ainakin joudutaan tapaamaan lomalla ihan liikaa ihmsiä, sukulaisia jne.. Parasta on kun ei ole mitään velvotteita tai suunnitelmia. Tämä kesä oli onneksi poikkeus, 2 viikkoa oli tosi suunniteltuja ja aikataulutettuja (oli niin paljon juhlia ja piti tavata vanhoja ystäviä ja sukulaisia..) onneksi kuitenkin viimeinen puolitoista viikkoa oli täyttä lomaa kaksistaan mökillä :) Kuitenkaan mökilläkään ei jaksa ikuisuuksia olla, joten mikä onkaan hauskempaa kuin palata kaupunkiin, nähdä kaverit ja kaikki kauppojen uutuudet!
Katselin jo eilen Stockan ihania villasormikkaita ja meinasin ostaa ihanan kevyen villakangastakin, ajattelin kuitenkin vielä yrittää nauttia kesästä kun lämpöä riittää. Eilen oli lyhyt hellemekko päällä, tänään sai laittaa housut pinkin paidan ja villatakin! <3

Toinen ihana asia mitä tajusin tänään on rakkasus. Olen niin mielettömän rakastunut, ettei mikään tunnu paremmalta. Olemme olleet 3 vuotta yhdessä ja elämä on ollut niin täyteläistä! En ikinä olisi uskonut, että löydän miehen joka on niin kultainen, hauska ja rakastava. Kiitos elämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti