tiistai 14. elokuuta 2012

Aurinko

Okei,
Olen hiton ärsyynytynyt rusketusta ihaileviin ihmisiin. Tai okei, siis oikestaan vaaleaa ihoa dissaaviin. Omaan yhden kaverin (mies) jolle ruskettunut nainen on suorastaan pakkomielle. Okei kaveri on liikaa, sana tuttu käy paremmin. No tämä tuttuni on siis vain kaveri, välillämme ei siis ole mitään seksuaalista, joten voimme huoletta arvostella naisia ja miehiä toisillemme. Tämä tuttu oli niin ilkeä kommenteissaan yhteistä yhtävääni kohtaan, että huh huh! Hänen mielestään kaunis vaalea (hiuksinen ja ihoinen) ystävämme on suorastaan ruma kalpeutensa takia.

Olen sitä mieltä, että oranssit ihmiset ovat oksettavia. Käytiin kihlattuni kanssa koruliikkeessä tilaamassa kihlasormuksia, ja kuinka ollakaan myyjänä oli oranssi nainen, jonka sormet oli täynnä kimallusta, jotka korostivat oranssia väriä. Kaiken tietenkin kruunasi sentin paksuinen meikkivoidekerros ja 5cm pitkät tekoripset. En todellakaan vastusta ripsienpidennyksiä tai itsestäänruskettavaa, mutta en myöskään tajua miksi sen näköiset ovat muka kauniita..kuumia jne. Feikki Kim Kardashianeita näkee hela tiden vailla minkäänlaista tyylitajua.

Asiasta toiseen, (kuulostan muuten ilkeältä lihavalta ämmältä, joka arvostelee kauniita..) kuitenkin tein järkyttävän havainnon itsestäni, nimittäin jalkapöytäni! Olen nyt 23 kesää kävellyt paljain varpain tai avokkaat jalassa, aurinko on porottanut jalkoihini jokaisena elämäni kesänä. Ja se näkyy! Vaikka olen kahtena viimeisenä kesänä rasvannut jalkani ja jalkapöytäni, niin silti varpaiden yläpuolelle on tullut ryppyjä ja läheltä katsottuna jalkapöydän iho ei todellakaan ole vauvanpylly. Mietin, miltä näyttäisi jos sama olisi käynyt kasvoilleni? Jos en olisi käyttänyt meikkivoidetta ja aurinkorasvaa.. Yleensä rypyt ilmaantuvat juuri 25 vuoden iässä, minä olen 23 ja jalkapöydässäni on ryppyjä!!

Aurinko on oikeasti mielettömän vaarallinen ja tuhoava kapistus. Muistan kuinka teininä grillasin itseäni rannalla seitsemänkin tuntia. Olimme rannalla tarkoituksella  klo 12-15, koska silloin tuona aikana oli tutkimusten mukaan "vaarallisin säteily"=paahtava aurinko=paras rusketus. Lisäksi kävin solariumissa useasti aina huhti-maaliskuusta lähtien. Ihan sairasta! Eilen istuin koirani kanssa pihakeinussa, join raikasta valkoviiniä ja luin kirjaa, oli ihanaa! Ja turvallista :D

Olen muuten 100% varma, että kalpea kaverini on 40 vuotiaana kauniimpi kuin toinen itseään grillaileva ruskea ystäväni.
Okei, tietenkin on sitten purkkirusketukset, luojan kiitos, ruskeuden ihailijat voivat käyttää niitä :)
+ Myönnettäköön, että juhliin laitan sitä itsekin, eikä kaikista tule oranssia, mutta monta kerrosta on kyllä = orange.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti